fredag 12 mars 2010

Dags för inspelning igen


Idag spelar vi åter in ett temaprogram för Kunskapskanalen. Den här gången ska vi prata om cancer. Det är vansinnigt tunga ämnen på många av de här samtalen - de tre första programmen som spelas in handlar om ungdomsvåld, cancer och dyslexi. Men jag lär mig väldigt mycket. Hoppas ni kommer göra det också. Dags att dra till studion!

4 kommentarer:

Blogger Janelle Lollipop sa...

Vet du någonting om när programmen ska visas? a

13 mars 2010 kl. 11:39  
Blogger Nina L sa...

Jag undrar samma sak om tv-programmet.

Jag undrar också över om du märkt att expediter på klädaffärer, kommenterar det man har för avsikt att köpa? När man lagt upp varan på disken så säger de nåt om färgen, att plagget är mjukt och skönt, mysigt, fint, snyggt, läckert osv. Har du någon teori om detta? Jag bli bara förvånad och ställd, vet inte riktigt vad jag ska svara...börjar nästan fundera på att hänga tillbaka plagget. ;-)

13 mars 2010 kl. 16:17  
Blogger Henrik Fexeus sa...

För visningstid, se ovanstående inlägg.

Catarina - vad de gör (eller försöker göra) är att dels ge dig ett personligt bemötande, vilket ska få dig att gilla butiken bättre. De vill samtidigt också få dig att känna att du gjort ett bra val, vilket stärker din självkänsla (du är en sån som har smak och väljer smart) samt planterar upplevelsen av att i den här affären köper du bra saker. Allt för att du ska komma tillbaka till dem...

13 mars 2010 kl. 16:26  
Blogger Nina L sa...

Tack för ditt svar!

13 mars 2010 kl. 17:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida