måndag 28 april 2008

Pausunderhållning


Jag har ju lovat tjuvkiksbilder från nya Hjärnstorm. Här är äntligen en, från någon vecka sedan då vi befann oss på en byggarbetsplats. Vad gör man under tiden som kameror sätts upp och ljudet riggas? Man svävar lite. (Klicka för att se den större.) Sicket partytrick.

9 kommentarer:

Blogger Maja sa...

Usch, vad läskigt! Eller?
Har du ingen turné plan genom Sverige där du åker runt och visar upp dig så att man får baxna lite mer? Eller måste man jobba på ett jättestort företag, alt vara på just de rätta byggarbetsplatserna för att få se såna där trick?
Jag missade ju Hjärnstorm på tv förra gången så jag har visst inte fattat att du nästan är trollkarl, eller vad man nu är när man svävar sådär.
Det ska bli kul att se nästa omgång!

28 april 2008 kl. 16:38  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Hjärnstorm säsong 1 kommer i repris i sommar, så håll ut! Men jag är inte trollkarl, inte egentligen. Om man menar i klassisk form. Min sons beskrivning på vad hans pappa jobbar med stämmer rätt bra "Min pappa trollar. Med folks huvuden." Men lite partytricks kan man ju. :-)

Om allt går vägen kommer jag att göra ett flertal offentliga framträdanden runt om i landet under nästa år. (Just nu har jag fullt upp med nya boken och tv-inspelningarna.) Så har du inte vägarna förbi nån byggarbetsplats så är chansen stor att jag istället har vägarna förbi en närliggande stad!sta

28 april 2008 kl. 16:44  
Blogger Maja sa...

Och min son sa:
Jamen han hänger ju sig i tjejernas öron, ser du la´?
Han tycker att du är avslöjad.

28 april 2008 kl. 16:54  
Blogger Henrik Fexeus sa...

shit, han har rätt! :-)

28 april 2008 kl. 17:00  
Blogger Maja sa...

Och tänk vad tjejerna är duktiga och starka i nacken som inte med en min visar att det hänger en tankeläsare/trollkarl i deras öron!
Men jag undrar i alla fall hur du gjorde det där, fastän min son inte tyckte att det var så märkvärdigt.

28 april 2008 kl. 17:09  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Din son verkar inte heller ha några problem med att den ena uppenbarligen har sitt öra på halsen och den andra i pannan/på hjälmen. Hur ser hans kompisar ut egentligen..?

28 april 2008 kl. 17:12  
Blogger Maja sa...

Tror du att han kan ha tittat för mycket på dåliga filmer? Spelat för många konstiga spel? Kan Harry Potter ha med detta att göra? Simpsons? Bam magera eller vad de nu heter...
Ja, man kan undra, faktiskt...

28 april 2008 kl. 17:18  
Blogger Maja sa...

Hej, det är bara jag igen.
Jag kan inte släppa det här med att du svävar... Till och med era skuggor syns ju på bilden. Är det ingen annan än jag som tycker att det är lite konstigt? Eller har alla andra gått på så mycket partyn så de blivit trötta på det där gamla tricket?
Eller fattar jag inte hur det går till för att jag VILL bli lurad?
Ja, sånt går jag och funderar på... :)

29 april 2008 kl. 08:41  
Blogger nerman sa...

Du hoppar ju:P

30 april 2008 kl. 12:53  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida