tisdag 5 oktober 2010

Premiär!!!

Idag är det premiär på höstens turné av SinnesCirkus! Kvällens föreställning ges på Dieselverkstaden i Nacka som tack för att vi fick låna deras scen och repetera på. Men sen bär det av ut på vägarna!
Det är utsålt ikväll och ryktet går att det börjar bli ont om biljetter även på andra platser, så känner ni nån som vill gå får ni tipsa dem om att skynda sig. Det här ska bli riktigt, riktigt roligt.

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej henrik! Var och såg sinnescirkus igår, måste säga att det var helt otroligt jag fattar ingenting, är totalt grundlurad. Väldigt häftigt! all cred till dej.
Har (som sagt) fastnat i hela psykologi-tankeläsar-träsket själv, och har väldigt svårt att komma vidare. Är extremt fascinerad och jag övar och övar och övar men det ger inget resultat, jag lyckas aldrig på riktigt skapa rapport... men men jag antar att det bara är att keep on trainig. :)

6 oktober 2010 kl. 07:51  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Hej Ida-hi, tack för att du kom igår! Här är ett enkelt sätt att skapa rapport: Se personen rakt i ögonen och verkligen lyssna på vad de har att säga. Många gånger räcker det med det. :-)

6 oktober 2010 kl. 08:12  
Blogger Yuki2252 sa...

Tack för en underbart underhållande kväll \(-^_^-)/
Hoppas att resten av turnén går lika bra eller ännu bättre.
Lycka till ^_^

6 oktober 2010 kl. 14:30  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida