fredag 19 mars 2010

På nätet


Experimentet med Malou von Siwers, Hanna Hedlund, Maria Akraka och Katarina Mazetti i Efter Tio från i förmiddags ligger nu uppe på fyrans webb.* (Jisses vilken lång mening!) Det blev ungefär som jag hade hoppats. Och innan nån frågar - nej, inget var uppgjort i förväg.

*) Det börjar ca en timme och tre minuter in i klippet.

8 kommentarer:

Blogger Bebsan sa...

Henrik du är fenomenomenal!!!(Hur stavas det egentligen? Är det rätt?)

19 mars 2010 kl. 16:47  
Blogger Unknown sa...

Fattade ingenting som vanligt men bra var det :)

19 mars 2010 kl. 17:09  
Blogger Janelle Lollipop sa...

Shit, du blev nästan lite "iväg-ignorerad" där i slutet. Bra att hon tackade dig iallafall.

I något annat klipp från något annat program hörde jag dig "prima" vissa kort, men här vette fasen, kanske med Malou. Hur subtilt kan man prima något med ord för att det ska fungera? Jag önskar att de filmat dig hela tiden så att man möjligtvis skulle kunnat utröna någon slags kroppsrörelse eller minspel.....av någon anledning tänkte jag direkt att Maria skulle ta stjärnan på grund av sin bakgrund och att Hanna skulle ta vågorna(av för mig okänd anledning)....alltså, jag funderar på om uppläggningen av korten på bordet hade betydelse. Ja, här kan jag ju hålla på o undra för du lär ju inte berätta för mig iallafall...

19 mars 2010 kl. 23:15  
Blogger Janelle Lollipop sa...

Nä, jag har det....jag tror helt enkelt du använder bluetooth...

19 mars 2010 kl. 23:39  
Blogger Mireneye sa...

Circel låg längst ut, jobbigt att sträcka sig dit? Folk har en tendens att vilja välja circel men kanske inte när det blir för långt. Sen tror jag placeringen hade mycket med det att göra.

Jag märkte inga speciella signaler genom att prata, inte heller så speciellt mycket kropps-språk så det ligger i något enklare knep.

Kanske Malou blev lite psykad till att välja + ett för han gjorde det ganska svårt för sig själv annars. Med blandning och titta bort och allt det.

Bra gjort Hendrik =) Ska se om jag kan återskapa något sånt med några vänner o_O

21 mars 2010 kl. 20:26  
Blogger Anders! sa...

Såg Sinnescirkus på Wallmans igår, du var sjuukt bra!!! Skulle vara kul att veta vad som var "traditionellt" trolleri + fingerfärdighet, och vad som var påverkan!

29 mars 2010 kl. 10:20  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Ha ha, det är precis det som är hela poängen när jag konstruerar mina psykologiska illusioner. Att du aldrig vet helt. En del av det du såg igår var kanske på riktigt. En del var det kanske inte. Frågan är i så fall vad som var vad. Jag säger inget. :-)

29 mars 2010 kl. 10:38  
Blogger Anders! sa...

Jag misstänkte att du inte skulle avslöja det här :-/

Nästa gång får du slänga det där gosedjuret på mig, försökte fånga det utan resultat... Än så länge gör inte folk som jag vill ;-)

29 mars 2010 kl. 22:13  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida