lördag 27 oktober 2007

Monstret

Ok, på allmän begäran. Här är den. OBH Nordica Home Baker. Kom inte och säg att jag inte varnat er. Men jag tänkte, nån kanske har nåt bra förslag på hur man kan göra den mindre hornhinneförbrännande? Bästa förslaget belönas med ett gäng signerade vykort!

8 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Ställ ner den i lådan under bänken?

Nää du, det finns nog inget bra sätt utom att gömma den.

27 oktober 2007 kl. 14:54  
Anonymous Anonym sa...

Ge den en stund till de kreativa grabbarna som bor i storstan som sprayar allt de hittar.. De kan säkert göra den otroligt annorlunda.

27 oktober 2007 kl. 15:38  
Anonymous Anonym sa...

Hahahah... jag skulle köpa nån snitsig sån där självhäftande plast i en byggaffär med ett fint mönster och klistra på maskinen, med resultatet att det blir bubblor och veck i plasten och eländet ser ännu värre ut.

Eller låt närmaste barn (alternativt kompisar efter X antal drinkar) gå lös på den med vattenfasta tuschpennor?

27 oktober 2007 kl. 16:39  
Anonymous Anonym sa...

Jag tycker att den skulle se alldeles förträfflig ut om du satte dit några.....*trumvirvel*..... TARAAAAA - döskallar! Förvånad? ;)

27 oktober 2007 kl. 20:01  
Blogger Lina sa...

Hmmm... Låt mig tänka efter.
Kanske du och barnen kan klistra på små snygga tygbitar med olika motiv, eller kanske klippa ut och klistra dit (med genomskinligt kontaktpapper)några serier som ni tycker om. Eller så kan ni ju ta foton på er själva (medan ni bakar eller så) och sätta dit, det skulle bli garanterat fint! ;)

28 oktober 2007 kl. 10:14  
Anonymous Anonym sa...

Min tjej fick en idé häromdagen på hur jag ska komma ihåg saker, skriva med whiteboard penna direkt på kylskåpet! Nu när jag såg din... skönhet till maskin som ser ut att ha liknande yta så kom jag på att du ju skulle kunna be nån måla nåt snyggt med whiteboard/spritpenna beroende på om du vill ha det permanent. man kan ju måla nytt varje vecka eller nåt om man kör whiteboard :)

27 november 2007 kl. 16:19  
Blogger Suma sa...

Jag föreställde mig en 80-90tals fyrkantig, spegelbilden-blir-upp-och-ner-färgad, stor, otymplig sak. Den ser väl ungefär ut som en riskokare? Vit, som går obemärkt förbi.
Märker att jag är den enda som har något positivt att säga..! Förresten - finns den kvar?

19 februari 2010 kl. 15:47  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Jo, som en stor, smutsvit jätteriskokare. Den finns kvar. I ett skåp. :-)

19 februari 2010 kl. 17:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida