onsdag 9 mars 2011

Men hallå Göteborg!

Har just anlänt till Göteborg, för kvällens näst sista SinnesCirkus. Det ska bli jättekul.
Men Göteborg jobbar visst inte med årstider som vi andra gör. Malmö rapporterade om vår för nån vecka sen. Till och med i Stockholm är marken nu i stort sett torr och det är plusgrader även på nätterna.

I Göteborg - snöstorm. Det har kommit två cm på en timme.

Taxichaffisen sa med hoppfull stämma att det ska övergå till regn senare ikväll. Jippi. Ni får komma och värma er på Lorensbergsteatern istället! Det kommer bli varmt och mysigt här ikväll.

4 kommentarer:

Blogger Henne. sa...

Fantastiskt bra show, stort tack, du är grym!! Har läst din bok och måste säga att jag försökte genomskåda dina knep och kämpade för att göra det svårt att läsa av mig, men det gick ju inte :) //Emma(som fick läsa ur Arn för första gången).

9 mars 2011 kl. 22:47  
Blogger Karin sa...

Det värsta med denna snöstorm är att senaste veckan har det bara blivit varmare och varmare och soligare och soligare. Både solbrillor och conversen hade kommit fram, så kom idag... Men nu är det ju borta i alla fall!

9 mars 2011 kl. 23:15  
Blogger Hexmaster sa...

Vädret är knas, nu snöar det igen....

GP hade mycket varierande uppfattningar om dina konster, kom inte på vad hon inte gillade men det är väl bättre med starka känslor än ljumma. Och "andra aktens överraskande final är en triumf", "ren magi". Det låter väl nåt.

10 mars 2011 kl. 11:19  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Jo, jag såg recensionen innan jag åkte imorse. Känner kanske inte igen mig i det där med "olidigt stort självhävdelsebehov", men det är ju en åsikt. :-) Kul att hon verkade gilla showen ändå!

10 mars 2011 kl. 11:43  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida