fredag 30 juli 2010

När Du Gör Det På Kinesiska

Idag kom den taiwanesiska versionen av När Du Gör Som Jag Vill med posten. Den är väldigt ball med en massa lackeffekter och grafik. De har valt att använda en omslagsbild som vi aldrig använde till nåt här i Sverige, den var lite väl Nietzsche för oss. Men jag har alltid gillat den. Och i asien går det uppenbarligen hem. Får bara hoppas att boken gör det också.

5 kommentarer:

Blogger Absolem sa...

Eftersom ditt skrivande tycks trassla till det en del och för att du uppskattar gatukonst, vill jag tipsa om att Burnt out Punks uppträder i Rålis nästa vecka. Inte bara på onsdag kväll utan även torsdag! (vilket avsevärt borde minska dina chanser att missa föreställningen). Klockan 22 börjar det och ska hålla på runt en timme.
Glömde jag säga att de leker med eld?

1 augusti 2010 kl. 22:55  
Blogger Unknown sa...

Coolt !!!

2 augusti 2010 kl. 14:29  
Blogger Unknown sa...

Coolt !!!

2 augusti 2010 kl. 14:30  
Blogger Unknown sa...

Häftigt! Det jag intresserar mig ännu mer för är om psykologin och "metoderna" du beskriver i boken är såpass globalt vedertagna att de även funkar i Asien? Är viss psykologi såpass "mäktig" att den krossar alla kulturella gränser? :)

2 augusti 2010 kl. 20:36  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Ja och nej. Visst finns det vissa kulturella skillnader. Men det mesta jag skriver om är globala fenomen. Jag tror inte taiwaneserna skulle ge ut boken om de inte tyckte att innehållet funkade för dem.

2 augusti 2010 kl. 21:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida