onsdag 18 juni 2008

Reprisstorm

Förresten, om nån av någon bisarr anledning missade förra säsongen av Hjärnstorm så går den visst i repris nu, på tisdagar kl 19.30 i SVT2. Det innebär att man också kan lolla på avsnitten på webben igen. De finns på Hjärnstorms egen sajt. Snitsigt värre.

3 kommentarer:

Blogger Marcus sa...

Tja, tittade nyss på 1:a avsnittet på svt.se om "minnen", helt fantastiskt va man kan påverka och va bra sätt att komma ihåg, ska genast börja träna :) Ps! Det du gjorde på mammorna som glömde namnen på sina barn, såg ganska nyligen ett avsnitt där Derren B. gör samma sak på i tunnelbanan. Ni är mina förebilder, HELT KLART!!!! Tack å hej!

19 juni 2008 kl. 08:09  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Tack Marcus. Och för att förtydliga: om du tittar igen så ser du att Derrens inslag och mitt skiljer sig åt. Resultatet blir det samma, men vi använder lite olika tekniker. (Annars hade det inte varit så stor idé att göra det! :-) ) Hoppas du gillar resten också.

19 juni 2008 kl. 12:30  
Blogger Áslaug sa...

oj.... då måste jag passa på. Typiskt bara att jag tillbringar halva sommaren på havet och inte har fått inkopplat internet i min nya lya. Men avsnitten ska ses, på nåt sätt iallafall

6 juli 2008 kl. 21:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida