fredag 23 maj 2008

Paparazzi a-hoy

Är i London över torsdagskvällen för att hälsa på Derren Brown. Alla verkar tro att jag är hans nya pojkvän. Så med lite tur har vi en löpsedel på The Sun imorgon. Fattas bara. :-)

9 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag var i London tidigare i maj och såg hans show :-) Exremt coolt :-)

23 maj 2008 kl. 02:31  
Anonymous Anonym sa...

Extremt*

23 maj 2008 kl. 02:32  
Blogger Marcus sa...

Coolt, det hade jag också velat se!

23 maj 2008 kl. 07:51  
Anonymous Anonym sa...

Du som har koll på den här branschen. Är Derren så dukigt som han framställs, eller är han en ny David Blaine? Vilken man tyckte vara en aning övernaturlig i början men mest skickligt framställd med hjälp av media samt hans crew. Jag vill verkligen tro att han är så duktigt som han framställs i rutan, efter redigering. Men man kan göra mycke med tv. Tankar?

25 maj 2008 kl. 10:49  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Jag är lite osäker på hur du menar. Blaine är en kompetent trollkarl och ännu duktigare när det gäller image. Men varken Blaine eller Derren är övernaturliga. Blaine är dock en mer traditionell magiker, medan Derren blandar och ger mellan magi och psykologi. På scen är Derren mer en psyologisk illusionist, medan hans tv-serier mer och mer börjar bli renodlade psykologiska experiment med endast ett fåtal illusionsinslag. Allting du ser på tv är naturligtvis förstärkt oavsett vad det är (även deltagarna i På Spåret), men Derren är definitivt i en helt egen klass som performer. Å andra sidan kanske du inte ska lyssna på mig eftersom man alltid gillar det ens kompisar gör... :-)

25 maj 2008 kl. 11:04  
Anonymous Anonym sa...

Ja jag vet att Blaine är en väldigt kompetent trollkarl, och som sagt man kan inte jämföra tvmagi med live föreställingar(har dock inte sett Blaine live) Sen jämför jag inte D med B heller.. Det är 2 helt olika genre.

Men för mig(som trollkarl)så blev faktist Blanie en lite besvikelse, han är lite överreklamerad tycker jag. Vet inte inte om det hans eller medias fel.
Känns inte som om Derren kommer blir det, hans område är mer "magisk" och svårare för allmänheten(youtube.com) att avslöja.
Summakaddemumma... Det känns som om Derren är "övernaturlig" och kommer förbli det...

25 maj 2008 kl. 11:31  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Man kan väl säga såhär. Blaine spelade en karaktär. Brown är sig själv. Vilket är nog så viktigt.

25 maj 2008 kl. 23:49  
Blogger P-A Jonsson sa...

Du som Derren Browns nya pv? Å nej, du kan få bättre! :-D

26 maj 2008 kl. 22:06  
Blogger Dynamies sa...

Jag kan ju säga så här, fan vad jag e avensjuk, DB är och förblir DEN största någonsin! Flåt Henrik, men DB är grymmast! Jag e så avensjuk på dig som får träffa honom face to face!!!

*något sen inskickad kommentar, men vaddå? Jag sitter inte här varje dag*

2 juni 2008 kl. 19:52  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida