torsdag 7 februari 2008

Nattgäster

Ni vet de där som rev bort min balkong? Idag gjöt de en ny. KLOCKAN SEX PÅ MORGONEN. Vaihelvete?! Om jag ställde mig och skrek utanför mina grannars sovrumsfönster klockan sex på morgonen så skulle jag bli vräkt. Men i en självlysande overall går det tydligen bra. När tror ni de var klara? 06.45. Självklart. Vilken toppenstart på dan... (Ja, jag är grinig. Men det skulle du också vara. Bilden är tagen från min säng.)

10 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag tycker du får minuspoäng för att du inte streakade för byggarna.

7 februari 2008 kl. 08:24  
Blogger Johan Björk sa...

Håller med att du skulle streakat för dom... En fråga: Kommer Hjärnstorm spelas in i Norrköping även denna gång? /Johan i Kolmården

7 februari 2008 kl. 09:16  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Jo men jag gjorde faktiskt det. De gick bara och hämtade en korvmacka...

Hjärnstorm kommer till största del spelas in i norpan eftersom det är SVT Norrköping som producerar det. En del inslag kommer dock vara från andra delar i landet.

7 februari 2008 kl. 09:34  
Anonymous Anonym sa...

men allmänt ogillande då då kan jag vända rätt lätt eller hur? (slänger in en ursäkt om jag är ltie påfrestande, men jag vill räta ut detta mitt frågetecken)

7 februari 2008 kl. 10:53  
Anonymous Anonym sa...

Ok, nu måste vi reda ut det här... Du streakade, och dom hämtade en korvmacka? Det var ju lämpligt. Vad var det för korv på?

7 februari 2008 kl. 13:52  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Rikard - Kort svar: Ja. Det är det som menas med att förändra en relation genom att skapa rapport. Det kanske inte går första, andra, eller tredje gången, men till slut får du så gott som alltid det resultat du vill ha.

Delli - Jag frågade inte. Hur personlig tror du jag vill vara? :-)

7 februari 2008 kl. 16:01  
Blogger Maja sa...

Hej Henrik!
Vad roligt det är att du svarar.
Jag fattade det där med ljudfil, ja.
Hur stavas blog? Blogg? Jag vet inte men på din sida står det olika.
En kommentar till det eviga renoverandet hemma hos dig: Jag förstår att det är jobbigt MEN du hade ju kunnat varit tvungen att GÖRA det själv. Både jobba, bo i det och gör det själv! Och betala.
Jämför med det i stället!
Att leva rövare med en balkong klockan sex på morgonen är ju annars att jämföra med nåt annat lika märkligt.
Jag låg på sjukhus en gång och det var helt OMÖJLIGT att sova på den där fyrsalen. Jag skulle ha sprutor var 4: e timma , nån annan skulle ha piller två gånger per natt, en tredje skulle kollas blodtryck och CTG på och den fjärde hon skulle bara vändas på en gång per natt men hon snarkade så högt så det inte ens hjälpte med hög musik i hörlurarna.Man blev ju galen! MEN klockan sex skulle iallafall alla på hela sjukhuset väckas, precis när man lyckats somna. Sen låg vi i timmar och väntade på frukosten och ronden.
Personalen tänkte väl -likaväl som de där byggarbetarna : Ska jag upp och jobba så här tidigt ska minsann ingen annan heller få sova!
Hejdå från Maja.

7 februari 2008 kl. 18:21  
Blogger Johannes sa...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

7 februari 2008 kl. 19:41  
Blogger Johannes sa...

Maja sätter huvudet på spiken där; jag tror att det där med tidigt oväsen är en ren hämndaktion mot oss som inte behöver gå upp så tidigt!

7 februari 2008 kl. 19:42  
Blogger Unknown sa...

Hm? Borde det inte vara en smal sak för dig att få byggjobbarna på andra tankar med hjälp av lite Tankekraft - eller?

:-)

8 februari 2008 kl. 14:32  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida