söndag 23 december 2007

GOD (t ex) JUL

GOD VALFRI HÖGTID TILL DIG, KÄRA BLOGGLÄSARE! Tänd en trave ljus, gnugga lite på något eller någon som luktar gott och känn frid i hjärtat. Nästa år drar livet igång igen. Men just nu får du en paus. Min julklapp till dig.

Själv ska jag nu brottas med snöre, tejp, papper och cement (man vet aldrig). Som ni ser har jag förberett mig väl i år. Let the paketinslagning commence!

7 kommentarer:

Blogger Johannes sa...

God Jul!

23 december 2007 kl. 23:30  
Anonymous Anonym sa...

Ett mörkt rum som endast ett rött ljus lyser upp tillsamans med möggel ost och pepparkakor som sedan sväljs ner med julmust blandat med absolut vodka med vaniljsmak och en fruntimmer som sällskap skulle inte sitta dåligt en julafton kväll.

23 december 2007 kl. 23:59  
Anonymous Anonym sa...

God Jul! :D

24 december 2007 kl. 11:22  
Anonymous Anonym sa...

Jag tror mig tusan jag har hittat din look-a-like!
http://www.youtube.com/watch?v=1HEGOmx4Krg&feature=related

25 december 2007 kl. 13:23  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Holy... Inte helt olikt, faktiskt! Fast jag ser tio år äldre ut nu än i våras, när vi spelade in Hjärnstorm. Det har varit en tuff höst... Är det bara jag, eller skimrar hans kostym i pärlemor? Klass.

25 december 2007 kl. 19:29  
Anonymous Anonym sa...

Se där ja...Grabben fick lite Julstämning på kortet.Med lite tanke på ett av kapitlen i din bok om flirt.Har du hört talas om boken " The Game"Killen som har vigt hela sitt liv åt att hitta hemligheten med den rätta flörten...Jag fick upp den i nyllet under en av alla Julmiddagar.Är killen lost eller har han rätt...Tack för en bra föreläsning i Göteborg

27 december 2007 kl. 16:13  
Anonymous Anonym sa...

HEj Henrik, vill bara tacka för din fantastiska bok! Jag är 15 år och av alla böcker jag har läst är denna bland de allra mest inspirerande och framförallt praktiskt hjälpande.

Jag använde nyss suggestiontekniker från din bok för att få mina föräldrar att köpa pizza, vilket lyckades! Great succes!

29 december 2007 kl. 17:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida