tisdag 6 oktober 2009

Alla får ligga i dina öron

Här var det. Den hemliga knackningen är tre snabba och fem långa, följt av ett kodord.

Idag spelar jag in sista biten av Alla Får Ligga som ljudbok. Vi tänkte att det nog var fler än en som ville ha tipsen behändigt i sin iPod, och inte bara som en glassig bok på tv-bordet därhemma. Det verkar dock som att vissa känsliga individer tycker att en sån här bok är kontroversiellt material, så för säkerhets skull har vi spelat in den på en plats så hemlig att jag knappt hittade dit. Instruktionerna för att ta sig dit kom mer eller mindre skrivna på en skrynklig servett, fläckad av vin eller kanske blod.

"Gå in i porten. Ut på innergården. In genom den låsta dörren. Igenom huset. Ut på baksidan till nästa innergård. Stryk utmed väggen. Hitta dörren ner till källaren. Gå tills ljuset i taket börjar blinka. Där finns det en vit dörr."

Här bakom har jag suttit i tre dagar. Men nu är det klart. Vad gör man inte för att ni ska få det lite roligare i höst.

2 kommentarer:

Blogger Camilla Matinlassi sa...

Ser fram emot när jag får höra den
Kram
//Camilla

21 oktober 2009 kl. 15:49  
Blogger Unknown sa...

Du måste ha varit helt utmattad efter tre dagar. Jag tyckte att det var jobbigt att läsa in en text under en halvtimme... Jo, titeln kan nog vara en så kallad pinsam titel. Tänk om du ska fråga efter den på biblioteket. Då är det lite smidigare att fråga ifall det finns några böcker av han som är programledare på Hjärnstorm och så får man förhoppningsvis en rad titlar och kan be att få dem utskrivna och sedan gäller det bara att hitta till rätt hylla =). Fast bokomslaget såg inte så pinsamt ut i alla fall och det är ju bra om titeln är känslig. För ett känsligt bokomslag kan vara ännu mer besvärligt. Ljudböcker är bra. Enda nackdelen är att det är svårt att skumma igenom texten snabbt.

26 oktober 2009 kl. 15:05  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida