onsdag 3 december 2008

Vinter

5 min nu innan min föreläsning börjar - och då kommer vintern till
Falun. Nu vill jag ju åka snowracer istället för att gå upp på
scen!

4 kommentarer:

Blogger Linus Loquist sa...

Livet är onekligen hårt och många gånger sinnesbrutalt! ;)

3 december 2008 kl. 14:52  
Anonymous Anonym sa...

Precis hemkommen från föreläsningen inser jag att det är första gången jag träffar någon som jag beundrat på förhand... Det är inte lätt att kvalificera sig för min idol-lista. Det förklarar min mentala, om än ej verbala, tunghäfta. :-)

Tack så mycket för autograferna Henrik, även om jag faktiskt heter Pard och inget annat... Men det gör inget, jag tycker om dig ändå. Om du vill slippa fortsätta slå dig för pannan kan du bara skicka ett mail till emsopard@hotmail.com så får du min hemadress så att du kan sända en massa kompensationspresenter! ;-D

Bra tänkt med fler inlägg i bloggen tycker jag, du behöver inte vara intressant jämt för att vara bäst! Hade jag inte blivit så okarakteristiskt försynt hade jag gjort som den där flickan och frågat om jag fick ta på dig... fast inte ropat på mamma efteråt, förstås.

Keep up the excellent work! Ska genast läsa den andra boken nu. Och förresten, jobbintervjun jag var på idag när du höll första föreläsningen... Fick jobbet, såklart. Skapade tillräckligt med rapport för att han skulle tycka att jag hade viss charm, som han sa. Haha!

3 december 2008 kl. 21:10  
Anonymous Anonym sa...

Jättekul att du valde att ha föreläsning istället ;) Det är alltid så roligt att se när det du berättar om fungerar också!

Tack för en bra föreläsning!

3 december 2008 kl. 22:43  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Padi, u got mail. :-) Tack för att kom!

3 december 2008 kl. 23:38  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida