måndag 21 juli 2008

Sent

Det skulle ta knappt åtta timmar från Amsterdam till New York. Vi är nu uppe i tolv timmar - och är inte i NY ännu. KLM - flygbolaget för ig som tycker det är överskattat att komma fram.

3 kommentarer:

Blogger Maja sa...

Kul slogan du kom på!
Men du skulle på semester,va?
Då är det lyxbekymmer! :-) Faktiskt!
Jag tycker lite mer synd om henne som står i mittgången, lite kutryggigt böjd med ett garanterat leende på läpparna, och trots förseningen frågar om det är något ni behöver.
Jag såg en undersökning som visade att bland det mest stressande som finns är att le mot sin vilja. Flygvärdinnor toppade den listan.
Le tillbaka Henrik! Med vilje!
Hoppas du får det superbra på semestern!

21 juli 2008 kl. 09:22  
Blogger Marcus sa...

Önskar också Mr.Fexeus en trevlig semester!
Själv skall jag och min sambo till huvudstan i helgen för 3:e gången i mitt liv. (Bor nedanför Götet) Så de ska fkt bli skoj att äntligen få se Kungahuset, gamla stan, Gröna Lund...osv. Annars har jag bara varit utanför Stockholms centrum...Låter som om jag inte är berest, men det känns som om jag besökt massa andras länders huvudstäder mer än mitt eget land. (Den bästa staden hittills är PEKING-Kina, WOW, säger jag bara.) Men, New York är både Min och min sambos drömresmål. Så jag är liiiiite avundsjuk just nu på dig Henrik :) Om du har plats i din resväska och tid så får du hemskt gärna köpa med dig 2 st iPhone 3G så får du pengar när du kommer hem ;) HAVE A WONDERFUL VACATION EVERYBODY!

21 juli 2008 kl. 13:11  
Anonymous Anonym sa...

Han som står upp på bilden ser ut som The Joker bakifrån :D

21 juli 2008 kl. 18:29  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida