tisdag 21 september 2010

Use the force. Kvack.


Ibland kan en förälders största problem vara hur i hela friden man ska få ner barnen i badet när de inte har den minsta lust, trots att de verkar vara gjorda av ren smuts. ("ren smuts" förresten?)

Men jag hittade patentlösningen i London. Den heter Duck Vader. Han kanske verkar fredlig nu, men vänta tills den snällt turkosa färgen har gått via grönt till onskefullt djävulsrött. Då bråkar man inte med den här ankan.

Yngsta sonen vill numer bara bada i kolmörker, med Vaders psykedeliska färgskiftningar som enda ljuskälla. Jag vet inte om jag ska bli orolig. Han blir visserligen renare än någonsin. Men han har också börjat låta som James Earl Jones.

3 kommentarer:

Blogger Eva sa...

Har precis läst ut din bok Att läsa tankar -så nu är jag specialist på att avläsa mina patienter (jag jobbar som sjuksköterska)... Nåja, hade tänkt att bli så småningom i alla fall.

Men, jag fastnade för ett uttryck i boken som jag inte hittar tillbaka till. Något med en "intressant snygging"... Jag irriterar mig på att jag inte minns om du kallade det "genetiskt komplement", eller något annat, minns du? :)

21 september 2010 kl. 22:51  
Blogger Christina Johansson sa...

Coolt!!! En sån skulle man ha själv i badkaret... =)

22 september 2010 kl. 00:22  
Blogger Helena sa...

Jag skulle inte vilja bada med en psykopatisk anka, det räckte med min förre sambo hehe, var har du inhandlad denna sötnos min brorson på ett år kan få men för livet men en sån skall han banne mig få.

Den elaka fastern Helena.

22 september 2010 kl. 12:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida