fredag 2 april 2010

GLAD PÅSK!

Och för er som inte vet varför, så firar vi alltså att Guds son Jesus Kristus återföds som en luden fertilitetssymbol med långa öron, som sedan springer omkring och gömmer andra fertilitetssymboler med choklad i innan han måste tillbaka.
För säkerhets skull, för att alla ska få vara med, så har vi även synkat ihop Påsken tidsmässigt med diverse hedniska, judiska och tysk-romerska festligheter. (Huruvida gudinnan Eostre har nånting med saken att göra är dock fortfarande oklart.)

För det är ju så gott med godis.

Glad Påsk allihopa!!!

3 kommentarer:

Blogger Unknown sa...

Glad påsk på dig med! :D

2 april 2010 kl. 13:50  
Blogger Lynx sa...

Hahaha... Underbart!
Hittade ditt namn först idag, av en sk "slump" då;o) Inser att det bara är att boka in o gå på en föreläsning o antagligen köpa minst EN bok...
Gillar ditt sätt att skriva och har nu även tillbringat på tok för mycket av kvällen med att kolla på de program du lagt in här som du varit med på (dock bara första sidan... Är trots allt småbarnsmorsa o dottern vaknar kl 6 imorgon oavsett vad jag gjort kvällen innan...)

Tack för en härlig blogg=o)
Linnéa

3 april 2010 kl. 23:56  
Blogger Jeanette Fors-Andrée sa...

Glad påsk Henrik, även om hälsningen kom lite sent!

Jag vill tacka för den väldigt korta men fina pratstunden på Espresso House för ett par veckor sedan. Det var enormt härligt att se dig! Snygg bild finns här: http://bit.ly/9YIfq9

Tack för intressant blogg och givande böcker. Ha det fint!

/Jeanette Fors

9 april 2010 kl. 14:33  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida