onsdag 20 januari 2010

Årets färg


Ni som har läst den här bloggen ett tag vet att en viss orange stol betytt mycket för mig och mitt skrivande. Well, den stolen tillhör nu det förflutna. Jag har gått vidare. En del relationer är ju så. Nytt kontor, ny adress - och ny stol. I måndags limmade jag fast mig i den här med superklister. Här ska jag sitta, tills nya boken är klar. Den kommer bli fantastisk. Eller så får jag köpa lösningsmedel till klistret.

6 kommentarer:

Blogger taha sa...

Haha det skriker IKEA om den där stolen så att det hörs ända hit till Haninge :D för att jag sitter nämligen på en likadan just nu. :D

20 januari 2010 kl. 12:46  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Det stämmer. Det är dock inte jag som köpt den, den kom med kontoret. Men jag har köpt Billy-bokhyllorna som står bakom! :-)

20 januari 2010 kl. 12:55  
Blogger vewwo sa...

Jag brukar bli helt galet trött att sitta länge i en såndär stol.. jepp jepp jag har testat. Min pojkvän fick ärva min stol men nu har han också börjat klaga över den så den försvinner nog snart. Håller tummarna för att din stol är snällare. :)

20 januari 2010 kl. 13:10  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Den är en dröm jämfört med den orange. Men den var åtminstone snygg. Men du, lite taskigt att ge din pojkvän prylar som du inte vill ha..? :-)

20 januari 2010 kl. 13:27  
Blogger vewwo sa...

Mja... Det var han som kom med förslaget om att ta över den.. Och jag tänkte att alla stjärtar är ju inte likadana så.. Håller på med en film till hitta (likadana gubbar som i jul filmen) när pengarna från det trillar in så kommer han få en fin present. :)

20 januari 2010 kl. 13:50  
Blogger Jacob Lindberg sa...

Vad är det för typ av bok som du skriver på?
Liknande dina tidigare eller?

29 januari 2010 kl. 16:46  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida