söndag 7 december 2008

Myset står som spön i backen

Då var det gjort. Stjärnan är uppe. Granen är klädd. Äldsta sonen tog hand om de gröna kulorna och toppdekorationen medan yngsta bakade chokladbollar, vit tryffel och pepparkakor med kristyr. Fem sorters glögg och sedan vännerna över. Ädelost till pepparkakorna. Tomtepyssel med flörtkulor och piprensare för alla. Trevligt.

Men nu räcker det. Jag är redan trött på julen. Ser jag en valnöt till så skriker jag.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Tycker det du håller på med är mycket intressant. Har haft trolleri som en hobby förut,och då var jag mycket fascinerad av de grejer som t.ex Derren Brown utför. Har lyssnat på lite grejer, från Richard bandler och Paul Mckenna. Är så insatt i hur NLP fungerar men har fått för mig att det är något som "mentalister" använder sig av. är det så?

Bra jobbat! Mycket intressant.

7 december 2008 kl. 00:19  
Anonymous Anonym sa...

Värst vad känslig du är Henrik! Lite mer jul än så får du nog tåla...

7 december 2008 kl. 01:13  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Daniel, NLP är ett verktyg för mental omprogrammering liksom många andra. Huruvida en mentalist använder sig av det beror helt och hållet på hans eller hennes egen approach till konstarten. Visst finns det tekniker inom NLP som går bra att använda, men detsamma gäller även andra "traditionella" psykologiska områden.

7 december 2008 kl. 12:03  
Blogger Zhade sa...

Om du är trött på julen gör du något fel, enligt min ödmjuka åsikt. Tycker du inte om något, eller om det blivit uttjatat - ändra på det. Det måste finnas annorlunda sätt som fortfarande kan kallas juliga.

9 december 2008 kl. 05:11  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida