lördag 6 november 2010

Nu kan du ligga i fickan

Medan jag har legat hemma utan syn (som för övrigt inte är tillbaka, det här inlägget tog 30 minuter och stor ansträngning att skriva) så har det hänt nåt historiskt i bokvärlden: Alla Får Ligga har kommit i pocket.
Två gånger.
Dels så finns det en vanlig pocketutgåva. En sån där billig man rullar ihop i fickan. Men jag lyckades även övertyga Månpocket att också släppa en lyxvariant, precis som vi gjorde med den inbundna.
Lyxpocketen (eller "häftad utgåva" som det heter i branschen) är i ett större format, tryckt på samma fina gula papper som den inbundna, specialsatt för det nya formatet (= finare inlaga) och har en pärm som, komplett med flikar och marmorerad insida, simulerar den inbundna skinnpärmen. Den kostar visserligen några tior mer än den vanliga pocketen, men oj så fin den är. Förlaget tycker det är den finaste bok de gjort. Jag skulle hålla med. Om jag såg nåt.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

hej hå! var kan man köpa den då?

6 november 2010 kl. 11:44  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Den släpptes igår, så den bör dyka upp överallt i butikerna under veckan. Vet dock inte om lyxpocketen kommer stå i de vanliga pocektställen eller inte.

6 november 2010 kl. 12:22  
Blogger Unknown sa...

De kommer ligga bakom kassadiskarna, precis bredvid saffranet och rakhyvlarna ;)

6 november 2010 kl. 21:30  
Blogger Unknown sa...

Nu är det mindre än än vecka kvar till Sinnescirkus så hoppas att du har fått bra syn tills dess :-)

Ni som inte har bokat passa på om det finns några biljetter kvar !

12/11 Örebro
13/11 Eskilstuna :-)
14/11 Karlstad

Lite reklam :-) Såg en av premiären i Sthlm när showen var ny och den var skitbra då så nu kan den bara ha blivit bättre !

8 november 2010 kl. 07:56  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida