onsdag 1 december 2010

Ikväll Umeå!

Ikväll är det dags för årets sista SinnesCirkus! Kvällen till ära är vi Umeå. Att flyga hit var en resa till värmen - i Stockholm var det 13 minusgrader när jag åkte, men här är det bara två. Hmm. Ikväll blir det i alla fall fullt med plusgrader när Idunteatern är utsåld till sista plats. Det ska bli kul att träffa er, Umeå! Jag lovar att jag ska göra mitt bästa.

8 kommentarer:

Blogger the fool on the hill sa...

Årets sista SinnesCirkus? Betyder det att det blir mer nästa år? Vad glad jag blir i så fall! Har varit så besviken på mig själv efter att jag missade dig i Skövde..

Och lycka till ikväll!

1 december 2010 kl. 15:42  
Blogger Peter sa...

Vi ska också göra vårt bästa :)

1 december 2010 kl. 18:28  
Anonymous Anonym sa...

hej henrik! såg att du ska uppträda på magicbar den 11/12. Hänger en hel del där, men kan tyvärr inte vara där den 11e... Väldigt trist. Hoppas att du återvänder snart! Det är ju den grymmaste baren i stan menar jag ;)

1 december 2010 kl. 21:50  
Blogger Vessberg sa...

Sjukt grym show ikväll! Roligast var nästan snubben som gick bakom scenen och virrade på!

Du nämnde något om att ni skulle spela in föreställningen... Kommer den ges ut som DVD? Och i så fall, när kommer den ut?

1 december 2010 kl. 23:41  
Anonymous Anonym sa...

Svinbra Henrik! Men det finns ingen chans att jag kan sova medan min hjärna forstätter att leta efter mönstret..

1 december 2010 kl. 23:47  
Blogger Henrik Fexeus sa...

Tack alla! Jag hade roligt själv. Det stämmer att det är årets sista, och även turnéns sista. Nästa vår kör jag Stockholm och Göteborg och sen är det slut. För alltid. Men det blir som sagt en film och vi hoppas på ett dvd-släpp. Inget är dock klart ännu.
Ida-hi, synd att du inte kan komma! Annars hade vi kunnat säga hej. Jag ska köra både 10:e och 11:e så nu börjar det bli dags att fundera på vad jag ska hitta på... :-)

2 december 2010 kl. 00:28  
Blogger Jemon sa...

Hej Henrik! Tack för en fantastiskt show! :D Jag kunde knappt sova inatt på grund av alla funderingar jag hade fått under kvällen ;) Det du visade i slutet av showen (jag ska ju inte avslöja vad som hände...) gav mig gåshud på hela kroppen och jag tappade bokstavligt talat andan! Tack igen!

2 december 2010 kl. 10:51  
Anonymous Anonym sa...

ska fundera på om jag kan titta in på fredagen, skulle vara kul att hälsa. Du kommer säkert på något, det är tacksam publik ;)

3 december 2010 kl. 20:34  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida